Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

od 7 690 000 Kč

big left
big right
Nemovitost nabízí
DRFG a.s.

Základní informace

Vloženo před 15 dny
Stránky projektu www

Popis developerského projektu

Moderní, nadčasový design, který klade důraz na maximální praktičnost, vzdušnost a kvalitu provedení bytových jednotek? To je celkem 5 podlaží zbrusu nové Rezidence Spojovací.


Vybírat můžete z celkem 40 bytů, přičemž každý byt v projektu má balkon nebo terasu. Díky dispozicím od 1+kk do prostorných 3+kk je projekt vhodný jak pro rodiny s dětmi, které hledají klidné útočiště, tak jako bezpečná investiční příležitost. Samozřejmostí je i dostatečný počet sklepů a parkovacích míst pro rezidenty v podzemních patrech projektu.


Oblast současné Prahy 9 dnes patří do širšího centra Prahy. Původně vznikla v poklidném údolí říčky Rokytky, která dělá společnost místním obyvatelům dodnes. Podobně, jako třeba Smíchov, má za sebou v minulosti průmyslovou etapu. V dnešních dnech však prochází pokračující rekultivací, která se vyznačuje modernizací, renovací a dynamickou výstavbou. Důkazem je třeba polyfunkční kancelářská čtvrť výškových budov.


Lokalita nabízí jedinečný balanc životem v hlučném velkoměstě se všemi jeho benefity a původní krajinou zmiňovaného potoka Rokytka či nedalekého přírodního parku Smetanka.

small left
small right