Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

15 900 000 Kč

C

Úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Barbora Botková

69 768 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti BBO0038-202404170415
Plocha celková 103 m²
Datum vložení před měsícem
Energetická náročnost C - Úsporná
Vlastnictví soukromé

Popis nemovitosti

Prodej exkluzivního zařízeného bytu 3+kk s terasou s výhledem na Prahu, garáží, sklepem a komorou ve 3. NP bytového domu s recepcí a atriem. Dům se nachází na rozhraní Prahy 9 a 8, v rezidenční části, s výhledem na Prahu, nad nemocnicí Na Bulovce, v blízkosti nákupních center, parků, sportovišť a dětských hřišť, s výbornou dopravní dostupností.

Dispozice světlého bytu zahrnuje velkou vstupní halu se sloupem obloženým indickým pískovcem, prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a přímým vstupem na terasu, ložnici se vstupem na terasu a dětský pokoj/pracovnu. Z haly je vstup do koupelny s vanou i sprchovým koutem, samostatné toalety s umyvadlem a komory vybavené regály. Po celé délce bytu, situovaného na jih, se nachází terasa s výhledem na Prahu a přilehlý park. Terasa je vybavena osvětlením a přípojkou na elektřinu a vodu.

Byt je kompletně zařízený nábytkem na míru. Kuchyň je obložena italským mramorem a vybavena spotřebiči (indukční deska, trouba, mikrovlnná trouba, lednice s mrazákem, myčka), kuchyňská pracovní deska je rovněž z italského mramoru. V obývacím pokoji je kožená sedací souprava, rozkládací jídelní stůl s koženým židlemi a masivní konferenční stolek se skleněnou deskou. Koženými sedacími soupravami je vybavena i hala a pracovna. V komoře je umístěna pračka a vestavěné skříně. Na terase je k dispozici nábytek a dvě markýzy.

K bytu náleží samostatně uzavíratelná garáž pro dvě auta a velký sklep vybavený regály v suterénu domu.

Krásný a světlý byt v domě s domovní službou ve výborné lokalitě uprostřed zeleně s výbornou dopravní dostupností splňuje požadavky moderního bydlení. V blízkosti se nachází kompletní sociální vybavení, školy, školky, obchody, nemocnice, klinika. Jsou zde možnosti pro sportovní vyžití, tenisové kurty, hřiště na minigolf, parky a dětská hřiště. Autobusová zastávka se nachází v minutové vzdálenosti a nabízí spojení do lokalit všech směrů.

Energetická náročnost C. ID nemovitosti BBO0038-202404170415.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Barbora Botková
Ing. Barbora Botková
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Barbora Botková
Ing. Barbora Botková
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti