Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

7 600 000 Kč

  • 9 476 Kč za m²
  • Cena včetně služeb, provize RK, možnosti hypotéky a úschovy finančních prostředků
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Patrik Kubeš

33 348 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Elektřina 230 V, 400 V
Vlastnictví soukromé
ID nemovitosti N05702
Datum vložení 10. srpna 2023

Popis nemovitosti

Nabízíme prodej mírně svažitého stavebního pozemku o výměře 802 m2 v klidné lokalitě Brandýsa nad Labem v Martinovské ulici. Pozemek je určený pro výstavbu rodinného domu a jeho velkou výhodou je to, že se nejedná o nově vzniklou oddělenou lokalitu na poli a podobně, ale o místo v původní zástavbě rodinných domů.

Na hranici pozemku je budník na elektřinu. Obecní kanalizace, plyn a voda vede přímo před pozemkem v ulici. Přístup na pozemek je po krajské asfaltové komunikaci. Dle územního plánu se jedná o zónu rodinného bydlení se zastavitelností 33%. Lze postavit i dům o dvou bytových jednotkách.

V ceně prodeje je i projekt na výstavbu samostatně stojícího, částečně podsklepeného domu s jasnou vizí, jak by se dala stavba a připojení sítí realizovat.

Pozemek se nachází na okraji obce směrem na Martinov, cca 1,5 km od Masarykova náměstí v Brandýse nad Labem. Z pozemku je výhled na Labe směrem na Starou Boleslav a na cyklostezku, která zde prochází. Za řekou se nachází přírodní koupaliště Probošťská jezera.

Brandýs nad Labem je ideální místo pro život, kde je veškerá občanská vybavenost a spousta příležitostí ke sportování, kultuře a celkově pohodovému životu bez chaosu blízké Prahy, avšak s perfektní možností do Prahy dojíždět autem, nebo pomocí PID - vlakem i autobusem. Dojezdová vzdálenost autem 15 min na Černý Most nebo do Letňan.

Pro kompletní informace o tomto pozemku a možnosti výstavby neváhejte kontaktovat makléře, který vše osobně prověřil a navíc v Brandýse nad Labem žije.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Patrik Kubeš
Patrik Kubeš
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Patrik Kubeš
Patrik Kubeš
zobrazit telefon