Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

3 999 000 Kč

  • 2 478 Kč za m²
  • Cena je konečná včetně všech služeb
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

17 547 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Autobus
Plocha celková 1 614 m²
ID nemovitosti 357
Plocha užitná 1 614 m²
Datum vložení 21. září 2023

Popis nemovitosti

Lesy, louky, blízkost řeky a zvlněná krajina Sázavska. To je realita bydlení v této lokalitě. Až při pohledu do zeleně zapomenete na to, že jste necelou půl hodinu od pražského Opatova.

Představuji vám stavební pozemek v obci Babice u Kamenice. Má rozlohu 1614 m2. Najdete ho na okraji dvou Přírodních parků - Hornopožárského a Velkopopovického. Bydlení zde má tedy nádech romantiky.

Babice jsou menší obec, která je však vzdálena pár minut autem od Kamenice a Pyšel, kde najdete občanskou vybavenost. Pokud nejste příznivci auta, v obci jezdí samozřejmě autobus, který vás může spojit s Prahou, Benešovem, Kamenicí nebo Týncem nad Sázavou.

Pro řadu lidí bude důležité, že to je kousek do lesa, přírody a k řece. Je zde také několik stájí, a tak jízda na koni není nesplnitelný sen. Nedaleko vzniklo také komunitní centrum Řehenický dvorek, které se zaměřuje na setkávání lidí, nabízí zajímavý komunitní a kulturní program včetně domškoláckých aktivit.

Na Opatově v Praze jste za 25 minut, na Smíchově za 35 minut. Nebudu vám však nalhávat, že v ranních špičkách je jízda delší. Pokud můžete být částečně na home officu, nebo jezdit do práce po 10 h, je to ideál.

Obec nemá vybudovanou kanalizaci a vodovod (jsou v řešení). Místním standardem je vlastní studna, jímka či ČOV. Elektřina je kousek od hranice nemovitosti.

Zastavitelnost pozemku je 30%, podíl zeleně alespoň 40%, maximální výška zástavby 10 m, tedy 2 nadzemní podlaží a podkroví.

Pozemek navazuje na obecní cestu i silnici. Pro kontext krajiny zhlédněte, prosím, prodejní video.

Líbí se vám? Ozvěte se, ráda vám poskytnu další informace a představím pozemek osobně.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Hana Kubáčková
Mgr. Hana Kubáčková
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Hana Kubáčková
Mgr. Hana Kubáčková
zobrazit telefon