Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

16 900 000 Kč

B

Velmi úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

74 156 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Telefon, Internet
Datum vložení před 17 dny
Plocha užitná 413 m²
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - elektrické
Parkování Garáž
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 225 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 11969
Plocha obytná 353 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Popis nemovitosti

Hledáte příjemné místo k bydlení s klidnou atmosférou a dobru dostupností do Kladna, Slaného nebo Prahy, ale také na stěžejní výpadovky? Pak jste na správném místě! Tento vícegenerační rodinný dům se zahradou, který je novinkou v mé nabídce, si Vás jistě získá.

Zmiňovaná nemovitost je zděný dům z plynosilikátových tvárnic o 3 nadzemních podlažích, nacházející se na pozemku o výměře 515 m2. K domu náleží garáž, do které pohodlně zaparkujete dva vozy a uložíte spoustu dalších věcí. Ve spodním patře domu se kromě předsíně nebo, chcete-li - haly, nachází také pracovna, obývací pokoj, koupelna, kuchyně, komora a technická místnost. Ve druhém nadzemním podlaží naleznete ložnici, dětský pokoj, pracovnu, koupelnu s toaletou a místnost, kterou můžete přetvořit třeba na tělocvičnu. V podkroví se nachází další 4 pokoje. Nemovitost je ideální pro rodiny, jako vícegenerační bydlení, nebo jako ideální místo pro skloubení bydlení a podnikání, či jako doposud, umělecké činnosti. Dům lze po přestavbě rozdělit do 2-3 bytových jednotek.

Ačkoliv se může zdát, že se jedná o stavbu, stojící v obci několik desítek let, není tomu tak. Jedná se o novostavbu z roku 2018, která je zasazená do tradiční zástavby v okolí a je velmi kvalitně zpracována. Na zahradě je dostatek prostoru pro letní posezení, grilování, i několik plodících ovocných stromů.

Dům je vytápěn tepelným čerpadlem. Nemovitost je napojena na vodovod, kanalizaci a elektřinu. K dispozici tu budete mít také funkční studnu s dostatkem vody, pro kterou si v dávných dobách chodila celá vesnice.

V blízkosti nemovitosti najdete obchody, školy, restaurace i poštu. Nedaleko nemovitosti máte nespočet polí a stezek, které vybízejí nejen k rodinným procházkám, ale i sportu. Nejbližší supermarket Billa se nachází na sjezdu z dálnice, v komerční zóně naleznete také několik restaurací, čerpací stanici s automyčkou a servisem. Stehelčeves disponuje základní i mateřskou školou, ale i poštou, nejbližší lékárna je pak opět v nedalekém Brandýsku.

Na stanici metra Veleslavín se dostanete autem za pouhých 15 minut autobusem za 26 minut. Nedaleký nájezd na dálnici D7 a Pražský okruh vás pohodlně spojí i s jižní částí Prahy. Do Kladna, které nabízí kompletní občanskou vybavenost, divadla, nákupní centra, nemocnice, galerie, zimní stadion a dalšími aktivitami se dostanete autem za 10 minut, autobusem za 20 minut.

V případě zájmu Vám rád poskytnu bližší informace, ale především Vás zvu na prohlídku této útulné nemovitosti

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ondřej Petr
Ondřej Petr
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ondřej Petr
Ondřej Petr
zobrazit telefon